Tarieven en vergoedingen

Tarieven

  • Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend
  • Een sessie duurt 60 minuten en kost € 75,00. Ditzelfde tarief geldt voor het intakegesprek, de oudergesprekken en eventuele gesprekken/observaties op school.
    Het uurtarief is inclusief de tijd die nodig is voor voorbereiding en de verwerking van de informatie achteraf.
  • Er kan eventueel een schriftelijk eindverslag van de sessies worden gemaakt.
    Hiervoor geldt een vast tarief van € 45,00.

Afspraken

  • U ontvangt maandelijks een factuur per mail.
  • Wanneer een afspraak niet door kan gaan dient u deze uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren. Afspraken die niet tijdig worden geannuleerd, moet ik helaas in rekening brengen i.v.m. de gereserveerde tijd.
  • Tijdens de intake en de oudergesprekken is het wenselijk dat beide ouders aanwezig zijn.

Vergoedingen

Ik ben als zelfstandig gevestigd therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging voor kindertherapeuten, de VvvK. Mijn lidmaatschap nummer is A-16-201. Via de VvvK ben ik met nummer 11772 aangesloten bij SCAG, de gespecialiseerde instantie voor klachten- en geschillenafhandeling in de complementaire en alternatieve gezondheidszorg.

Tevens sta ik met licentienummer 409192R ingeschreven in het RBCZ-register (overkoepelende organisatie) als Registertherapeut BCZ® en ben onderhevig aan TCZ-tuchtrecht. Mijn SKJ (Kwaliteitsregister Jeugd) registratienummer is 100024021.

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden integratieve kindertherapie (gedeeltelijk) via uw aanvullende verzekering.  Op de site van de beroepsvereniging www.vvvk.nl vindt u bij ‘vergoedingen’ een lijst van zorgverzekeraars die de therapie geheel of gedeeltelijk vergoeden, afhankelijk van de polis.

Informeert u altijd eerst bij uw eigen verzekeraar of en voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

U heeft hiervoor van mij de volgende informatie nodig;
AGB Zorgverlenercode: 90-101740
AGB Praktijkcode: 90-061247

Logo's factuur:websiteSKJ_logo-e1525093474269.png (770×437)